Over Fit 35+


Achtergrond

In 2004 heb ik, Roland Kieft, het roer omgegooid en heb van mijn passie mijn beroep gemaakt. Al vanaf mijn vroege jeugd ben ik een actieve sporter. En eigenlijk heb ik altijd al 'iets in sport' willen doen. Uiteindelijk heb ik mijn droombaan gevonden.

Waarom Fit 35+?

Ik heb de afgelopen jaren gemerkt dat mijn aanpak vooral mensen vanaf een jaar of 30 erg aanspreekt. Vandaar dat ik mij met name op deze doelgroep richt. Daarbij zijn mensen in deze leeftijdsgroep (ca 30 jaar en ouder) vaak extra gemotiveerd om aan hun gezondheid te werken.

Over Roland Kieft

RolandKieft (26K)Geboren in Amsterdam (1961) en opgegroeid in Amstelveen. Na diverse functies bij grote dienstverleners heb ik in 2004 gekozen voor een nieuwe carrière. Ik heb de Fitvak opleiding Sportmanagement succesvol afgerond en deze aangevuld met een opleiding tot Fitnesstrainer. Daarnaast ben ik gediplomeerd RPM instructeur en geef een aantal keer per week les in Amsterdam bij Sportcity aan het Waterlooplein. Sporten die ik zelf actief beoefen of heb beoefend zijn: kickboksen, karate, zwemmen, turnen, tennis en hardlopen. Ik ga ook graag eens per jaar skieën.

© 2006-2011 www.mijn-eigen-website.nl