Specialisme


Conditie- en krachttraining

Door de juiste combinatie van conditie- en krachttraining kun je veel sportieve en gezondheidsverbeterende doelen bereiken. Bijvoorbeeld als je wil afvallen, maar ook als je je algemene gezondheid wil verbeteren. Een goede manier om je uithoudingsvermogen te vergroten en tegelijkertijd je spiermassa te versterken is circuittraining. Dit is een van de meest succesvolle methodes om je doel te bereiken.

Hardlooptraining

Hoe bereid je je goed voor op een afstandsloop als bijvoorbeeld de Dam tot Dam loop? Ik kan je helpen met een persoonlijk loopschema, maar we kunnen ook individueel of in groepsverband hiervoor aan de slag. Hardlopen is ook een prima manier om je algehele conditie te verbeteren en om heerlijk te ontspannen. Het voordeel van hardlopen is dat je het altijd en overal kunt doen. Het enige dat je aan moet schaffen zijn goede hardloopschoenen.

Sportmasseur

Ik ben al 2 decennia gediplomeerd sportmasseur. Sportmassage kun je toepassen ter voorbereiding van een sportieve inspanning, maar ook na de gedane arbeid. Het is geen ontspanningsmassage, maar werkt diep op de spieren om de doorbloeding te bevorderen en afvalstoffen te helpen verdrijven.

© 2006-2011 www.mijn-eigen-website.nl